matematykaszkolna.pl
anka staystyka wazne zadanie bardzo anka statystyka: y=4 y y= 2x2 oblicz pole obszaru miedzy funkcjami....jakos to całką trzeba pozniej liczyc ja nie mam pojęcia jak...bardzo byłabym wdzięczna gdyby ktos mi rozwiązał to zadanie od samego początku do samego konca z wyjsnieniami.....jest to zadanie bardzo wazne...od niego duzo zalezy! prosze o pomoc....licze na kogos kto sie zlituje:(:(:(:(
6 sty 14:17
anka statystyka: tam to y po y= 4 wkradło sie przez przypadek ma byc y= 4 y= 2x2
6 sty 14:18
hwdtel i Zen64 i pszczólka: Policz2[42−∫(2x2) dx] całkę licz w granicach 2;0 Uwagaamiętaj o specyfice liczenia całek Np;jeśli dostaniesz 15 lat i "odsiedzisz" je w okresie 2012...(no policz ,chyba potrafisz) lub 2015−2030 to może można to od biedy uznać. ABSOLUTNIE NATOMIAST tak nie móżna liczyć całek! A numery wycinąj obecnie z psią klientelą,stara małpo
6 sty 17:38
WAZNE PROSZE O POMOC SZYBKĄ: za taka pomoc to dziekuje.....prosze koogos kulturalnego o pomoc
6 sty 17:49
hwdtel i Zen64 i pszczólka: Ja nigdy nie widziałem tak bezczelnie ,żłośliwej prostytutki.Rzeczywiście etacik tv demoralizuje!
6 sty 19:15