anka staystyka wazne zadanie bardzo
anka statystyka: y=4 y y= 2x
2 oblicz pole obszaru miedzy funkcjami....jakos to całką trzeba pozniej liczyc ja
nie mam pojęcia jak...bardzo byłabym wdzięczna gdyby ktos mi rozwiązał to zadanie od samego
początku do samego konca z wyjsnieniami.....jest to zadanie bardzo wazne...od niego duzo
zalezy

! prosze o pomoc....licze na kogos kto sie zlituje


:(:(:(:(
6 sty 14:17
anka statystyka: tam to y po y= 4 wkradło sie przez przypadek ma byc y= 4 y= 2x2
6 sty 14:18
hwdtel i Zen64 i pszczólka:
Policz2[4
√2−∫(2x
2) dx]
całkę licz w granicach
√2;0
Uwaga

amiętaj o specyfice liczenia całek
Np;jeśli dostaniesz 15 lat i "odsiedzisz" je w okresie 2012...(no policz ,chyba potrafisz)
lub 2015−2030 to może można to od biedy uznać.
ABSOLUTNIE NATOMIAST tak nie móżna liczyć całek!
A numery wycinąj obecnie z psią klientelą,stara małpo
6 sty 17:38
WAZNE PROSZE O POMOC SZYBKĄ: za taka pomoc to dziekuje.....prosze koogos kulturalnego o pomoc
6 sty 17:49
hwdtel i Zen64 i pszczólka:
Ja nigdy nie widziałem tak bezczelnie ,żłośliwej prostytutki.Rzeczywiście etacik tv
demoralizuje!
6 sty 19:15