pilne
anka statystyka: y= 4x
y= 22
oblicz pole obszaru mięzy tymi frunkacjami ograniczonego tymi funkcjami z rysunkiem prosze o
pomoc
6 sty 13:15
anka statystyka:
6 sty 13:15
anka statystyka: przerpraszam jest bład ma byc tak:
y= 4 x
y= 2x2
6 sty 13:16
krystek: Wykresy ,znajdź punkty wspólne i całką obliczysz pole obszaru
6 sty 13:21
anka statystyka: jak

prosze o pomoc
6 sty 13:24
anka statystyka: ( 2, 8) pukt wspolny tak?
6 sty 13:26
anka statystyka: y= 8
y=8 mi wyszlo i co teraz?
6 sty 13:28
anka statystyka: delta 8 x1= −4 x 2= 0 dobrze?
6 sty 13:31
anka statystyka: oblicz to i całke prosze bo nie umiem:(:(:( to wazne
6 sty 13:33
anka statystyka: prosze o pomoc w zadaniu które napisałam ponizej to wazne
6 sty 13:48