matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
2log2+log5+log80-log16
mandi:
2log2+log5+log80−log16=
pomoże ktoś?
5 sty 21:40
ZKS:
log 4 + log 5 + log 80 − log 16 = log (4 * 5 * 80 : 16) = Dalej chyba dokończysz.
5 sty 21:42
mandi:
dziekuje
nie byłam pewna czy dobrze mi wyszło
5 sty 21:43