matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PROblem
TOmek:
2
x
3
−3x−2
=1 jak to rozwiązac?
5 sty 14:42
ola:
2
x
3
−3x−2
=2
0
x
3
−3x−2=0
5 sty 14:45
xXx:
2
x
3
−3x−2
= 1 2
x
3
−3x−2
= 2
0
x
3
−3x−2 = 0
5 sty 14:46
TOmek:
omg
dzieki
5 sty 14:46