| 1 | ||
cosx(2cos2x−1)= | ||
| 4 |
| 1 | ||
2cos3(x)−cos(x)− | =0 | |
| 4 |
| 1 | ||
t1=− | ||
| 2 |
| 1 | ||
cos(x)=− | ||
| 2 |
| π | ||
cos(x)=−cos | ||
| 3 |
| π | ||
cosx=cos(π− | ) | |
| 3 |
| 2 | ||
x= | π+2kπ i k∊Z | |
| 3 |
| 2 | ||
x=− | π+2kπ i k ∊Z | |
| 3 |
| 1−√5 | ||
cos(x)= | =−0,309 | |
| 4 |
| 2 | ||
72o= | π | |
| 5 |
| 2 | ||
cos(x)=−cos | π | |
| 5 |
| 2 | ||
cos(x)=cos(π− | π) | |
| 5 |
| 3 | ||
x= | π+2kπ i k∊Z | |
| 5 |
| 3 | ||
x=− | π+2kπ i k∊Z | |
| 5 |
| 1+√5 | ||
cos(x)= | =0,809 | |
| 4 |
| π | ||
36o= | ||
| 5 |
| π | ||
cos(x)=cos | ||
| 5 |
| π | ||
x= | +2kπ i k∊Z | |
| 5 |
| π | ||
x=− | +2kπ i k∊Z | |
| 5 |
| 1 | ||
cos(x)cos(2x) = | /*4sin(x) ⇒ 2*2sin(x)cos(x)cos(2x) = sin(x) ⇒ ... | |
| 4 |