matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wzorami skróconego mnożenia .
Super Tytan Dżihadu:
a) −(2c+5d)(2c−5d)−6(2d−5c)
2
+ 3(5c+2d)
2
= b)3(m−1)
2
+ (m+2)(m
2
−2m+4)−(m+1)
3
=
4 sty 19:21
Basiek:
http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/kody/?uploadCount=1&layout=3&uploadedPhotoId=33439882880dba81
Ktoś mi wisi kawę
4 sty 20:10
Basiek:
A nie, jednak dopiero teraz.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e0b5e9d4f479a51.html
4 sty 20:24