logarytmy
KASKA: oblicz;
Log3(log28)
4 sty 19:01
KASKA: zle napisalam
Log4 [ log3(log28)
4 sty 19:02
Krzysiek: od 'środka' liczysz
log2 8 =3
4 sty 19:05
KASKA: to wiem ale co dalej ?
4 sty 19:13
Krzysiek: jeżeli to wiesz, to ile jest:
log3 3 ?
4 sty 19:14
KASKA: =1
4 sty 19:28
KASKA: jak to obliczyc ?
Log4 [ log3(log28)
4 sty 19:29
beti: liczysz po kolei te logarytmy:
log4(log3(log28))=log4(log33)=log41=?
4 sty 19:31
KASKA: =1/4 ?
4 sty 19:35
KASKA: a nie 0 bedzie
4 sty 19:36
beti: wynik to 0, bo 4
0=1
4 sty 19:36
beti:
4 sty 19:37
4 sty 19:37