matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiorem wartosci funkcji f(x)=-3(x-1)^2+2 jest
Dawid:
Zbiorem wartosci funkcji f(x)=−3(x−1)
2
+2 jest?
4 sty 17:02
wik_gg8947201:
Y=(−∞;2>
4 sty 17:02
Tragos:
(−
∞
, 2>
4 sty 17:04