matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile razy obiętość ...
ewelina:
ile razy obiętość sześcianu o krawędzi 3a jest większe od obiętości sześcianu o krawędzi
3
2
a.
4 sty 13:18
Danieloo:
V1=(3a)
3
=27a
3
V2=(
3
2
a)
3
=
27
8
a
3
Dalej dasz radę.
4 sty 17:42