matematykaszkolna.pl
Wiem, że to nie miejsce, ani czas, ale może ktoś coś wie o przesunięciu krzywej Basiek: Wiem, że to nie miejsce, ani czas, ale może ktoś coś wie o przesunięciu krzywej podaży?
4 sty 00:09
kajka: z ekonomii to masz?
4 sty 00:13
Basiek: W zasadzie to kobieta wzięła jakieś zadania ze studiów z chomikuj i chce nam z tego zrobić kartkówkę. Potrzebne mi to na lekcję przedsiębiorczości Dosłownie 1 zad. 5 podpunktów
4 sty 00:14
kajka: myslałam , że coś znajdę w moich notatkach z ekonomii ale jednak mam 40 stron jakiś innych bzdur− także sorki− chciałam pomóc ale nie mam materiałuemotka
4 sty 00:20
Basiek: Kajka dzięki, nic się nie dzieje. Chociaż może jednak mimo wszystko spróbujesz, jeśli jesteś choć trochę w temacie To jest abcde i niby coś zaznaczyłam, ale to jest moje "widzimisię" To takie trochę na chłopski rozum
4 sty 00:21
kylo1303: To wspolczuje ze was tak mecza na PP... Niby to taki "przydatne" ale bez przesady, trzeba wiedziec mniej wiecej jakie sa podatki i co nieco o gospodarce oraz o zakladaniu firmy etc ale zaglebiac sie np w gielda czy ogolnie ekonomie to przegiecie, i to w klasie maturalnej
4 sty 00:27
Basiek: Wiesz co? Hm, ja idę na studia ekonomiczne, więc mnie by to nawet pasowało, gdyby nie to, że ... no cóż. to jest jej drugi przedmiot PO geografii− którą próbuje mi wszędzie wcisnąć. Na rzeczy zna się słabo, głos ma usypiający... i WSZYSTKO bierze z wikipedii... przynosi skserowane artykuły, dodaje do tego pytania i "odpowiadajcie sobie, na koniec przeczytamy". Dwie godziny w tygodniu zmarnowane no i jeszcze trzeba się na to uczyć... wszystko pamięciówka. A że z wszystkiego coś chcą i nikt nie patrzy, że to klasa maturalna, to już się przyzwyczaiłam.
4 sty 00:30
AS: Wpisz w okienku Google hasło <Przesunięcie krzywej podaży> i poczytaj.
4 sty 10:36
Basiek: AS− byłam 'lepsiejsza' i po kilku... próbach wygooglowałam odpowiedzi.
4 sty 16:55