matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
to jest to xD
kolego mój:
punkty A(−5,3) i C(2,3) sa przeciwleglymi wierzcholkami prostakata ABCD promien okregu opisanego na tym prostokacie jest rowny
?
3 sty 20:21
Eta:
1
R=
|AC|
2
|AC| = 7 R=..........
3 sty 20:24
Eta:
3 sty 20:28