matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane są zbiory A=(-∞, log_{sqrt2} 16)
Michał:
Dane są zbiory A=(−
∞
, log
√
2
16) i B=<−1, 16
3/4
oblicz A\B zbiór a wychodzi (−
∞
,8) a B<−1,8>, a w odp. jest , ze B=<−1, 1/8> nie rozumiem jak to wychodzi
3 sty 19:44