trygonometria
ada: oblicz
3tg41o x tg43o x tg45o x tg47o x tg49o
3 sty 19:31
Eta:
tg49o= ctg 41o tg47o= ctg43o , tg45o=1
tgα*ctgα=1
3tg41o*ctg41o*tg43o*ctg43o*tg45o* =........... =3
3 sty 19:34
hwdtel i Zen64:
To bardzo łatwe zadanie

ostępne dla każdego bałwana z telewizji bezprawnie i bezkarnie
szalejącego na tym forum i po całym internecie.Wystarczy uruchomić kalkulator naukowy
dostępny w internecie.Nie działa on co prawda "w całej gamie swoich funkcji−nie zakupiony"
ale to nie problem dla takich"inteligenckich" hakerów
A dla matematyków;trzeba pójść sladem Ety:( i także podziwiać jej wspaniałą
kondycję inteligencką)
3 sty 20:13