matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy, oblicz
oczupryna:
36
log
6
5−1/4
3 sty 18:42
-:):
36
log
6
5
6
2log
6
5
6
log
6
25
=
=
=...
? −
4
√
36
√
6
√
6
3 sty 18:55
oczupryna:
jak wyszedl ten pierwiastek z 36 ?
3 sty 19:07