matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy, wskaz ze podane liczby sa rowne
oczupryna:
3/log
2
10 oraz 1/2log4+2/3log8
3 sty 18:36
kylo1303:
3
3
=
=3log2=log2
3
=log8
log
2
10
1
log2
1
log4=log
√
4
=log2
2
2
log8=log8
2
{3}=log2
2
=log4
3
log2+log4=log8
3 sty 18:40
oczupryna:
dziekuje
3 sty 18:48