matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
min i max localne
kamila:
y=ln
3
x+3ln
2
x dziedzina x>0
x
z y' wyszło mi x=1 i x=e do potęgi −
2
natomiast w odp. jest że x=e
−2
czy ja robię błąd czy błąd jest w odp? jeśli ja, to pokazałbym swój tok rozumowania.
3 sty 16:10