matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz współczynniki
Adriana:
wyznacz współczynniki a,b wielomianu W(x)=3x
4
+ax
3
+bx−4 jeżeli ma on pierwiastki x
1
=−1 x
2
=2
3 sty 14:56
Patryk:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2459.html
3 sty 15:04
Adriana:
dziekuje
3 sty 15:32