matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dopełnienie zbioru
Adriana:
wyznacz dopełnienie zbioru A w zbiorze liczb naturalnych jeśli A={3,4,5}
3 sty 14:43
Aga:
A
'
∪A=N A
'
∩A=∅ A
'
={0,1,2,6,7,8,9,10,...}
3 sty 15:58
Adriana:
dziekuje
3 sty 16:13