matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podaj wzór funkcji
SceneAngell:
Podaj wzór funkcji , której wykres otrzymamy , przekształcając wykres funkcji f w przesunięciu równoległym o wektor → u f(x) =
√
x−4
→ u = [−2,3]
3 sty 14:20
Danieloo:
f(x)=
√
x−2
+3
3 sty 16:22