matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz miejsce zerowe funkcji
SceneAngell:
wyznacz miejsce zerowe funkcji f(x)=
√
x−3
3 sty 13:52
Święty:
√
x−3
=0 x−3≥0 x≥3
√
x−3
=0 x−3=0 x=3 Trudne?
3 sty 13:56
SceneAngell:
dla mnie tak , ale dziękuję
3 sty 14:09