matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz miejsce zerowe funkcji
SceneAngell:
wyznacz miejsce zerowe funkcji ____ f(x)= V x+2 | _____ V | − pierwiastek to
3 sty 13:45
Patronus:
√
x+2
= 0 |↑
2
x+2 = 0 x=−2
3 sty 13:47
SceneAngell:
okej
thnx
3 sty 13:50