matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
xyz:
xdx
1
∫
= ∫x(tgx)'dx= xtgx − ∫tgx dx= xtgx −
dobrze to jest rozwiązane
cos
2
x
cos
2
x
2 sty 22:45
Krzysiek:
1
∫tgx dx ≠
cos
2
x
2 sty 22:47
xyz:
tez prawda dzieki
2 sty 22:53