matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzory s. mnozenia
aniajozek:
(x+2)3 + (x−3)3 = (x3 + 3x2 *2+23) + (x3+3x*33 − 33) =
2 sty 20:45
Krzysiek:
a
3
+b
3
=(a+b)(a
2
−ab+b
2
)
2 sty 21:01
aniajozek:
i co dalej dlaczego nikt bnie umie do konca tego napisdac?
2 sty 21:16