pomocy
OLA: zadanie 1.
Liczba 4 do 20 * 2 do 10 jest równa
2 sty 12:36
wik_gg8947201: 24o*210=
2 sty 12:39
2 sty 12:44
OLA: TO 2 TO ZLE...
2 sty 12:44
OLA: zadanie3.
jezeli a=2√2 oraz b=a−1 to wartośc wyrazenia (a+b) 2 jest równa
2 sty 12:49
OLA: tam jest a do −1
2 sty 12:49
wik_gg8947201: (2√2)−1=?
potem zastosuj wzory skroc. mnozenia
2 sty 13:00
OLA: zadanie:
wyrazenie log
2 t
2+log
2 3t−log
2 t mozna zapisac w postaci
2 sty 13:33
OLA: 

?
2 sty 14:05
2 sty 14:08
OLA: zadanie:
liczba 32
√2
−−−−−−− jest równa

4
1,
5
2 sty 14:18
OLA: 

?
2 sty 15:09
OLA: pomocy !
2 sty 16:21