matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
To znowu ja :)
Lidka:
Oblicz wartość wyrażenia: x + 2/y2 dla x =0,2(3) i y = 0, (4)
1 sty 13:49
Aga:
4
x i y przedstaw w postaci ułamka zwykłego.y=
9
21
7
x=
=
90
30
1 sty 13:57
Lidka:
Dzięki !
1 sty 13:59
Lidka:
mógłby ktos podac końcowy wynik ?
1 sty 14:07