matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
krzakol:
liczba 7
5
4
*
4
√
7
jest równa. a).7
5
16
b). 7
1
c).7
3
2
d).7
5
Proszę o rozwiązanie jak to się robi
1 sty 11:41
alfa:
7
5
4
*
4
√
7
=7
5
4
*7
1
4
=7
5
16
1 sty 12:36
alfa:
czyli A.
1 sty 12:36
alfa:
Nie źle, co ja piszę. 7
5
4
*
4
√
7
=7
5
4
*7
1
4
=7
3
2
1 sty 12:41