| 1 | 1 | |||
{bn +1 = | bn + | |||
| 2 | 2 |
| 1 | ||
bn+1 = | bn | |
| 2 |
| 1 | ||
qn+1 = | qn | |
| 2 |
| 1 | ||
q = | . | |
| 2 |
| c | ||
bnj = | , c∊R. | |
| 2n |
| 1 | 1 | |||
A = | A + | |||
| 2 | 2 |
| c | ||
bn = 1 + | , c∊R. | |
| 2n |
| c | ||
b1 = 1 + | = 2 | |
| 2 |
| 2 | 1 | |||
bn = 1 + | = 1 + | . | ||
| 2n | 2n−1 |
| 1 | 1 | |||
bn = | + | bn−1 | ||
| 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
= | + | [ | + | bn−2] | ||||
| 2 | 2 | 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
= | + | + | bn−2 | |||
| 2 | 22 | 22 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
= | + | + | [ | + | bn−3] | |||||
| 2 | 22 | 22 | 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
= | + | + | + | bn−3 | ||||
| 2 | 22 | 23 | 23 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
= | + | + | + ... + | + | bn−k | |||||
| 2 | 22 | 23 | 2k | 2k |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
= | (1 + | + | + ... + | ) + | bn−k | |||||
| 2 | 2 | 22 | 2k−1 | 2k |
| 1 | 1−(1/2)k | 1 | ||||
= | * | + | bn−k | |||
| 2 | 1−(1/2) | 2k |
| 1 | 1 | |||
= 1 − | + | bn−k | ||
| 2k | 2k |
| 1 | ||
= 1 + | (bn−k − 1). | |
| 2k |
| 1 | ||
bn = 1 + | (2 − 1) | |
| 2n−1 |
| 1 | ||
= 1 + | . | |
| 2n−1 |