;//
juu: usadanij że ta liczna jest podzielna przez 5, nie obliczaj
85+48+6*164=
30 gru 13:51
ICSP: 85 + 46 + 6 * 164 = 215 + 216 + 6*216 = 215(1 + 2 + 12) = 5 * 3 * 215
c.n.u.
30 gru 13:57
Trivial: ICSP.
30 gru 13:58
ICSP: Trivial
30 gru 14:00
ICSP: Trivialku powiedz mi czy ja na prawdę jestem taki tępy?
30 gru 14:10
Trivial: Huh?
30 gru 14:30
ICSP: Od tygodnia staram się nauczyć tych przestrzeni wektorowych i nic nie weszło do mojego tempego
łba. Kolos już niedługo...
30 gru 14:31
Trivial: Której części nie rozumiesz?
30 gru 14:38
ICSP: Chyba wszystkiego... Chociaż jakby tak spojrzeć to czasem uda mi się sprawdzić liniową
zależność albo niezależność i czy coś jest podprzestrzenią.
30 gru 14:40