
| n! | (n−1)n | ||||||||||
|Ω|= | = | =U{(n−2)!*(n−1)n}{{1*2*(n−2)!}= | ||||||||||
| 2!*(n−2)! | 2 |
| (n−6)! | (n−8)!*(n−7)(n−6) | (n−7)(n−6) | |||||||||||
|A'|= | = | = | = | |||||||||||
| 2!*(n−8)! | 1*2*(n−8)! | 2 |
| 1 | 2 | |||
Skoro P(A)> | , to P(A')< | |||
| 3 | 3 |
| (n−7)(n−6) | |||||||||
P(A')= | = | |||||||||
| (n−1)n |
| (n−7)(n−6) | 2 | ||
< | |||
| (n−1)n | 3 |
| (n−7)(n−6) | 2 | ||
− | <0 | ||
| (n−1)n | 3 |
| 3(n−7)(n−6)−2(n−1)n | |
<0 | |
| 3(n−1)n |
| 3(n2−6n−7n+42)−2n2+2n | |
<0 | |
| 3n(n−1) |
| 3(n2−13n+42)−2n2+2n | |
<0 | |
| 3n(n−1) |
| 3n2−39n+126−2n2+2n | |
<0 | |
| 3n(n−1) |
| n2−37n+126 | |
<0 | |
| 3n(n−1) |