matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proste o równaniach 2x + y + 7 = 0 oraz y = ax + 9 są prostopadłe gdy a jest rów
Sławek:
Proste o równaniach 2x + y + 7 = 0 oraz y = ax + 9 są prostopadłe gdy a jest równe: wychodzi mi, że wówczas gdy a = 1/2. Czy dobrze? Pozdrawiam!
29 gru 23:42
Sławek:
hmm?
29 gru 23:48
toja:
ok
29 gru 23:50