matematykaszkolna.pl
zestaw zadań Aksjomat matroz: witam, czy ktoś z was używa repetytorium z matmy rozszerzonej wydawnictwa Aksjomat? W tym rep. są zadania otwarte i zamknięte. Zadań zamkniętych na maturze rozszerzonej nie ma, więc nie wiem po co zostały zamieszczone. [do posiadaczy tego repetytoriumCzy wy robicie zadania zamknięte? ja je pomijam ponieważ uznałem że to bez sensu...
27 gru 20:00
Kris: one zapewne są na poziomie rozszerzonym... tyle że ktoś nie wiedzieć czemu dał pytania w formie testowe chcąc być "oryginalnym"j− możesz je robić.
27 gru 20:44
wik_gg8947201: na poziom rozszerzony jest inna ksiazka ( w czerwonej okladce) tego wydawnictwa, a testy zawsze przydadza sie do powtorzenia pewnych wlasnosci
28 gru 08:33
ysiulec: Zawsze można te zadania zamknięte "otworzyć"
28 gru 10:34
Pepsi2092: matroz zadania zamknięte są po to aby Ci pomóc w lepszym zrozumieniu danego działu i są takim jakby wprowadzeniem do niego Chyba nie myslisz że jakieś wydawnictwo przygotowało zbiór zadań z zadaniami maturalnymi co mają być w maju 2012 emotka Nie wszystkie książki robią formę pod arkusz więc jak chcesz się tak ściśle trzymać swojej racji to kupuj zbiór zadań z oficyny pazdro i tam masz takie arkusze o nieco wyzszym poziomie trudności PZdremotka
28 gru 10:42
matroz: @wikgg8947201 mówię właśnie o tej czerwonej książceemotka @Pepsi2092 masz rację, lecz osobiście wolę ćwiczyć tylko na zadaniach otwartych, ponieważ otwarte będę miał na maturzeemotka pozdro
28 gru 15:05