matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Alicja:
(5
−2
+ 5
0
)
−1
25 gru 23:04
Krzysiek:
1
25
(
+1)
−1
=
25
26
25 gru 23:07
matroz:
1
26
25
(5
−2
+5
0
)
−1
=(
+1)
−1
=(
)
−1
=
25
25
26
25 gru 23:12
matroz:
oo kolega mnie wyprzedził
25 gru 23:12