Oblicz
konsu:
Biorę na górze 3
12 i skracam tą 3
12 na dole.. nie wiem czy dobrze robie
25 gru 14:50
konsu: Na górze tą 312 biorę przed nawias i dopiero skracam
25 gru 14:54
świąteczny ICSP: licznik :
8 * 3
4 * 3
11 − 3
2 * 3
12 = 8 * 3 * 3
14 − 3
14 = 3
14(24−1) = 23 * 3
14
teraz podstaw i poskracaj co się da.
25 gru 14:59
Ajtek: | 8*34*311−9*312 | | 8*315−32*312 | |
| = |
| = |
| 46*314 | | 46*314 | |
| | 8*315−314 | | 314(8*3−1) | |
= |
| = |
| =... |
| | 46*314 | | 46*314 | |
25 gru 15:06
konsu: Dzieki wielkie
25 gru 15:09