matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
konsu:
Oblicz:
3
√
27*2+3
3
*9+27*4
2
Jedynie na kalkulatorze potrafie to obliczyc
25 gru 14:16
Ajtek:
3
√
27*2+3
3
*9+27*4
2
=
3
√
3
3
*2+3
3
*9+3
3
*4
2
=
3
√
3
3
*(2+9+4
2
)
=
3
√
3
3
*(27)
=
3
√
3
3
*3
3
=...
25 gru 14:33