matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trapez - sprawdzic
Mikolaj:
Oblicz dlugość d, jezeli h
t
r
= 10, suma dlugosci podstaw = 20 a+b = 20 b= a+2x 2a+2x = 20 a+x = 10 d= 10
√
2
Zadanie jest dobrze zrobione?
23 gru 17:02
ICSP:
23 gru 17:22