matematykaszkolna.pl
wesołych Świąt Basia: rysunekŻyczę wszystkim pogodnych, szczęśliwych, udanych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiego dobra w nowym 2012 roczku.
21 gru 23:28
Kolos: Ja życzę wszystkim dużo pieniędzy emotka
21 gru 23:40
toja: rysunek
21 gru 23:54
Gustlik: rysunekJa również życzę wszystkim wesołych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2012, a wszystkim tegorocznym maturzystom − matury zdanej na 100 %, nie tylko z matematyki. emotka
22 gru 00:08
Gustlik: To Ty Eta zmieniłaś nicka? A ja już zacząłem zachodzić w głowę, co się z Toba stało, zapadłaś się pod ziemię, czy co? Pozdrawiam emotka
22 gru 01:17
Ceper: A naszej Basi kochanej,nowej erki lub radiowozu pod choinkę od dziadka Mroza życzą szarzy 'Forumkowicze"
22 gru 08:39
AS: Tylko raz w roku są takie święta, Gdy nikt nikomu krzywd nie pamięta. Jest tylko jeden taki dzień w roku, Który zaczyna się o zmroku. Jest wtedy cicho i uroczyście I księżyc na niebie lśni się srebrzyście, A kiedy pierwsza gwiazdka wschodzi, To wtedy wszyscy – i starsi i młodzi, I życzą sobie najgoręcej: Dużo zdrowia, spełnienia marzeń I wiary w lepsze jutro Oraz szczęśliwego Nowego Roku 2012 życzy AS
22 gru 09:31
think: Przy tak pięknych rysunkach i życzeniach już niewiele można dodać, dziękuję za życzenia i Wam również życzę wszystkiego dobrego. W Wigilię w myślach podzielę się z Wami opłatkiem Wesołych Świąt Kochani ! emotka
22 gru 09:54
Mateuszek: Przede wszystkim dużo zdrowia! Zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie. Bo to najważniejsza Mile sprzędzonych chwil w te przepiękne Święta
22 gru 11:40
ICSP: Mimo że nie obchodzę tych świat życzę wam dużo zdrowia, szczęścia i wszystkiego co najlepsze emotka
22 gru 16:57
Jack: Wszystkiego dobrego w nowym roku; radosnych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia! emotka PS Dziękuję za życzenia ^^ emotka
22 gru 20:34
Milena1991: wesolych radosnych spokojnych swiat w gronie rodziny
22 gru 23:14
23 gru 00:58
Godzio: Przyłączam się do życzeń emotka Wesołych i radosnych Świąt pysznego jedzenia, wspaniałych prezentów i tego co sobie wymarzycie emotka
24 gru 12:06
Jakub: Wesołych i pogodnych świąt emotka i choć trochę śniegu. Do Sylwestra jest jeszcze trochę czasu emotka
24 gru 21:28
Ajtek: Również i ja dołączę do życzeń. Wesołych świąt i zdrowia do matematyki emotka.
24 gru 21:34
Vax: Zdrowych, szczęśliwych i wesołych świąt, oraz udanego Sylwestra emotka
24 gru 22:34
tn: piękne rysunki Tak samo życzę wszystkim wesołych świat i szczęśliwego nowego roku
24 gru 23:39
Bogdan: Wesołych Świąt
25 gru 00:11