matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;{
Madzia:
Kąt α ma miarę 70 stopni kąt β=60. Oblicz miary kątów a b c .Pomógłby ktoś rozwiązac to zadanie
21 gru 20:22
Madzia:
Czy kąt ABC jest kątem wpisanym ?
21 gru 20:28
sushi_ gg6397228:
tak
21 gru 21:40
miki:
a=55
o
b=115
o
c=60
o
21 gru 22:08