kolejne równanie
bry: tg3x=tgx
19 gru 21:21
ICSP: tg3x − tgx = 0
tgx(tg2x − 1) = 0
tgx(tgx−1)(tgx+1) = 0
tgx = 0
tgx = 1
tgx = −1
19 gru 21:22
bry: Dzieki
19 gru 21:24
ICSP: No i dziedzinę jeszcze napisz
19 gru 21:25
bry: Spoko
19 gru 21:26
bry: A pomożesz mi jeszcze z tymi dwoma przykładami ?
19 gru 21:33
ICSP: mogę
19 gru 21:34
krystek: ICSP na ćwiczenia sie nie przygotujesz i
19 gru 21:41
ICSP: Już skończyłem się przygotować na dziś, z
Godziem siedzieliśmy wczoraj w nocy i sie
uczyliśmy

Teraz przydało by sie jeszcze
Vaxa spytać bo potrzebuje jednego z jego
genialnych wzorów xD
19 gru 21:43
krystek: Powodzenia
19 gru 21:45
ICSP: Ja coś czuje że w święta to dopiero będzie zabawa

100 zadań muszę wymyślić i oddać na po świtach

Mam nadzieję że mi pomożecie
19 gru 21:46
bry: Sam zadania wymyślasz ?
19 gru 21:53
ICSP: Jedno już wymyśliłem xD
19 gru 21:53
bry: Fajnie

ale takie proste czy bardzi3j skomplikowane?
19 gru 21:57