Geometria
Natalka:

Na rysunku obok brakuje pewnych elementów,które opisano poniżej.Dorysuj je .
−prosta a przechodzi przez A oraz a⊥b
−odcinek AB jest równoległy o prostej b orazAB=4 cm
−prosta k przechodzi przez punkt D i k∥b
−prosta p leży w jednakowej odległości od prostych b i k
19 gru 19:33
ja:
19 gru 22:04
fhhgref:
2 paź 16:21
michał: ile to jest 11−1=
8 paź 20:56
hfgd: α+β−π=
14 sty 18:45
gdsgsdg:

ggggffg
∞∞∞∞
24 wrz 16:03
lola: co
8 paź 16:03
bleble:

dfhdfsjjhdjhgjsadhgjhsdajga
9 paź 18:28
natalka : Geometria
Natalka:
rysunek Na rysunku obok brakuje pewnych elementów,które opisano poniżej.Dorysuj je .
−prosta a przechodzi przez A oraz a⊥b
−odcinek AB jest równoległy o prostej b orazAB=4 cm
−prosta k przechodzi przez punkt D i k∥b
−prosta p leży w jednakowej odległości od prostych b i k
14 paź 12:23
michał: βΩ
12 lis 17:12
kupa:

βδΩ
2 gru 19:17
lilunia 29:
19 paź 18:13
lilunia 29:
19 paź 18:13
lilunia 29: kiedy ja mam rozwiązać zadznie wszodze na strony internetowe
19 paź 18:14