matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
fb:
1
2
3
√
−8
+
1
3
5
√
−243
18 gru 22:55
ICSP:
3
√
−8
= −2
5
√
−243
= −3 licz samodzielnie xD
18 gru 22:56
toja:
3
√
−8
= −2
5
√
−243
= −3 to: ...... =.........
18 gru 22:57