matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ania264:
2log
6
2−log
6
24
18 gru 17:16
Patryk:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2841.html
na pewno załapiesz
18 gru 17:18
Joasia:
musisz znac wzory
4
1
log
6
= 2*log
6
= −2
24
6
1
6
x
=
6
x=−1
18 gru 17:19
Bizon:
dziwne te Twoje wzory
Joasiu
...−
18 gru 17:39
krystek:
4
1
log
6
{2
2
]−log
6
(24)=log
6
(
=log
6
(
=−1
24
6
18 gru 19:41