matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy porosze o szybką odpowiedź to mi jest na jutro na zaliczenie potrzebne
edyta:
log
9
√
3
=a log
b
√
3
=c log
p
{3}c=-1/2 (jedna druga) log
5
3
√
5
=a
23 mar 19:50
Basia:
rozwiązane; patrz post "logarytmy...."
23 mar 23:31