matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
mala:
−3x
3
= 2x
2
+ 3x − 2 = 0 zapomnialam jak roziwazuje sie takie rownania
17 gru 23:43
sushi_ gg6397228:
na jedna strone i grupowanie
17 gru 23:48
ZKS:
sushi
pewnie zamiast tego pierwszego
=
jest
+
.
17 gru 23:51
toja:
18 gru 00:36