matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartosc wyrazenia (sin17+cos17)(sin17-cos17)+2sin^273
tryg:
oblicz wartosc wyrazenia (sin17+cos17)(sin17−cos17)+2sin
2
73
17 gru 18:45
toja:
sin73
o
= cos17
o
i (a−b)(a+b)= a
2
−b
2
sin
2
17
o
−cos
2
17
o
+2cos
2
17
o
=..... =1
17 gru 18:49