matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość tego wyrażenia
dalia:
(−1
0
+0,5:4
−
2*3
0
)−3,5:(√2
0
−2
−
3)
17 gru 13:53
Niuans:
1+
1
2
:
1
4
2
*1)−
7
2
:(1−
1
2
3
)=(1+
1
2
*16)−
7
2
:
7
8
=9−4=5
17 gru 14:26