wyznacz ze wzoru
x: P=πr2+πrl
wyznacz l
Moze ktos mi napisac jak, to rozwiazac? Najlepiej jakby ktos podal mi jakas strone z
rozwiazanymi podobnymi przykladami. Krok po kroku
17 gru 11:19
17 gru 11:21
x: wyznacz ze wzoru
S=12(a+b)h
wyznacz b
Moze ktos mi napisac jak, to rozwiazac?
18 gru 09:57
x: dobrze to rozwiązałem?
S=12(a+b)h
h=(a+b)12:s/:a
b=h*12:s
18 gru 10:22
Kuba: oblicz
123√−8+135√−243
Moze ktos mi pokazać jak to rozwiązać lub podać jakąs stronę z rozwiązaniami takich zadań?
18 gru 14:03