matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uprosc wyrazenie prosze o pomoc
bombel:
: −2(m−1)2−(2m−3)2−(3m+2)(3m−2)+13m2
16 gru 11:54
M:
24 lut 16:44
Mei Lin:
=−4(m−1)−2(m−3)−(9m
2
−4)+26m= =−4m+4−2m+6−9m
2
+4+26m= =−9m
2
+20m+14
24 lut 20:59