matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
Milutka :):
mógłby mi któś narysować tego wykres? f(x)=
2
x
−3 Mz=
2
x
−3=0 Zw: ℛ/{−3} Dz: x≠0 Proszę
16 gru 08:55
aa:
2
rysujesz y=
x
x | −4 | −2 | −1 | 0 | 1 | 2 | 4 y | −
1
2
| −1 | −2 | X | 2 | 1 |
1
2
a potem przesuwasz o wektor U
→
=[0, −3]
16 gru 09:30