matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest (4p{3})^2
tomek:
ile to jest (4
√
3
)
2
15 gru 20:17
pomagacz:
(4p{3])
2
= 4
2
* (
√
3
)
2
= ...
15 gru 20:19
dero2005:
(4
√
3
)
2
= 4
2
*(
√
3
)
2
= 16*3 = 48 (a*b)
2
= a
2
*b
2
15 gru 20:19