określ wzajemne położenie dwóch okręgów
walczący z matmą: określ wzajemne położenie dwóch okręgów o1:(x−1)2+(y+3)2=4 oraz o2:(x+2)2+(x+3)2=25
15 gru 20:04
walczący z matmą: określ wzajemne położenie dwóch okręgów o1:(x−1)2+(y+3)2=4 oraz o2:(x+2)2+(x+3)2=25
prosze pomóżcie
15 gru 20:04
walczący z matmą: prosze pomóżcie. określ wzajemne położenie dwóch okręgów o1:(x−1)2+(y+3)2=4 oraz
o2:(x+2)2+(x+3)2=25
15 gru 20:12
krystek: nakreśl 1) S=(1,−3) r=2
2)S2=(−2;−3) r=5
policz odległośc środków i porównaj z suma promieni r1+r2=7
Zrób sobie pomocniczy rys w układzie współrzędnych.
15 gru 20:16
walczący z matmą: wielkie dzięki
15 gru 20:19
walczący z matmą: a jak to się liczy bo ja jestem troche nie zapoznany
15 gru 20:20